Change Management

Er du klar til morgendagens udfordringer?

Vi rådgiver om, hvordan ledelsens samlede kompetencer hjælper virksomheden sikkert igennem de forestående forandringsprocesser.

Hos GA Executive Search har vi specialiseret os i transitioner og forandringsledelse. Vores fokus er ikke begrænset til rekruttering af ledere og specialister, men også hvordan vores kunder får alle medarbejdere med, når I står overfor at skulle gennemføre større omstillinger i virksomheden.

Vi har stor erfaring med at uddanne og udvikle nyansatte ledere og vi understøtter dem med at opbygge en klar strategi og handlingsplan for de første 100 dage i stillingen. Det samme gør vi for erfarne ledere, som ofte gennemgår den samme transition, når virksomhedens fokus skal tilpasses.

Har du behov for en ekstern vurdering, ledelsesmæssig sparring eller assistance til at få udarbejdet den rette strategiske handlingsplan, står vi klar til at hjælpe dig.

Der kan være mange årsager til, at du føler behov for en ekstern vurdering af, hvordan du kommer bedst muligt i mål. Vi bidrager altid gerne med vores klarsyn udefra.

Vi leder jer på rette vej

Igennem et forløb med os bidrager vi med professionel ledelsesrådgivning og sparring. Også når det handler om at træffe svære beslutninger.

"

The greatest danger in times of turbulence is not the turbulence – it is to act with yesterday’s logic.

"
Peter Drucker

Kom på forkant med fremtiden

Uanset hvad morgendagen byder på, holder vi altid et skarpt fokus på din virksomhed og dine lederes konkrete ledelses- og forandringsopgaver. Vores konsulenter har erfaring med at klæde ledere på til at lede på forkant med udviklingen. Vi kan ruste jer til at lede agilt, skabe målbare resultater og sikre følgeskab fra vigtige interessenter. Såvel internt i virksomheden som for kunderne i markedet.

Vi kan understøtte jer med et succesfuldt- og udviklende forløb, hvor du og din virksomhed kommer helskindet igennem denne forandringsproces. Vi vil nemlig, sammen med dig og din virksomhed, skabe den bedste overgang og momentum for ny udvikling, når forandringen melder sig.

Vi ved, hvad vi har. Vi ved ikke, hvad vi får. Men vi kan gøre meget for at sikre os det bedste afsæt til en ny virkelighed, hvor vi ikke længere føler os begrænsede og fastlåste.

Kontakt os allerede idag

Vi står på mål for at skabe
en værdifuld relation, hver gang, for dig og din virksomhed.

Hvis du ønsker at vide mere om, hvad vi kan gøre for dig, er du altid velkommen til helt uforpligtende at kontakte ledende partner Claus Lunde.

Vi tilbyder

Strategiske tilbud og løsninger