Executive coaching

Sammen kan vi to skabe dit momentum

Efter 12 måneder med fokus på både personlig- og professionel udvikling har Claus Lunde forstået at åbne for uudnyttede ressourcer og dermed sat et tydeligt fingeraftryk på min fortsatte karriere.

Jakob Helding Rasmussen

Senior Vice President at Fresenius Kabi, Head of Innovation & Development, Global Healthcare

Har du brug for sparring om dine personlige kompetencer og udviklingspotentialer kan jeg anbefale Claus Lunde. Meget respektfulde og meget intense dialoger som jeg ikke har set bedre i min 20 årlige lederkarriere som tydeliggør din karrierepotentialer førend du nødvendigvis selv fokuserer på det.

Benny Buchardt Andersen

CEO, DEAS ASSET MANAGEMENT

Kære leder,

Jeg hjælper dig med at gribe momentum for ny udvikling, før muligheden er forpasset.

Du har givetvis allerede skabt god succes. Alle ved, at det er en kraftpræstation at nå til tops og skabe sig en god lederkarriere. Vejen dertil kan være ganske ubarmhjertig. Indimellem mister man orienteringen og mangler hjælp til at finde en ny vej frem. Det kan jeg hjælpe dig med.

Gennem mine mange år som coach og medejer af en erhvervspsykologisk virksomhed, har jeg mødt mange ledere. Og udfordringerne er mange. Nogle ledere oplever ensomheden. De oplever også, at selvom vi taler meget om at tilslutte os hinanden i ledergrupperne, så er det måske de færreste, som har tiltro til hinanden, fordi konkurrencen er så høj.

Presset på vækst og forandring præger også vores tidsbillede. Og i flere sammenhænge kan det være relevant at få værktøjer til at undgå at projicere tidspresset ud på medarbejdere og dermed skabe unødig stress.

Mange oplever at de lever et travlt liv. En hverdag, hvor der ikke er tid til at finde det tomrum, hvor nye tanker kan opstå.

Og så er der frygten for at blive sat af holdet og ikke slå til. Den oplever jeg også, at mange ledere sidder med.

Uanset, hvilket udfordringer du måtte stå overfor, så findes der en vej. Og den kan jeg hjælpe dig med at finde.

Dit perspektiv - dine overvejelser Hvad er din personlige målsætning?

Jeg kan hjælpe dig med at få fokus på, hvad der er din personlige målsætning, hvad drømmer du om og hvad der skal til for, at du lykkes.

Det liv vi lever, skal være meningsfuldt. Den tid vi anvender på vores arbejde, skal give os mere end blot en høj løn og klækkelige goder. For hvis ikke vi mærker andet end tomheden, så kan det gyldne bur ikke gøre os lykkelige.

Når vi arbejder efter en personlig målsætning, så leder vi også mere autentisk. Det bliver tydeligt for andre hvem vi er, hvad vi gerne vil skabe og hvad vi vil opnå. Når man oplever meningsfyldthed og indre balance, så øger vi også forudsætningen for at lykkes.

Jeg kan på det varmeste anbefale Claus Lunde til alle, der ønsker selv at udvikle sig som leder, eller som har andre ledere, der har brug for coaching i personlig ledelsesstil.

Birgitte Schousboe

Ledende overlæge, Anæstesiologisk afdeling, 400 ansatte, NSR Sygehuse

...
Dynamisk coaching Hvis du skulle gennemgå et coachingforløb, hvad vil du så gerne opnå?

Jeg hjælper dig med den udvikling og supplerer med de værktøjer, der skal til for at du lykkes endnu bedre. I min tid, har jeg hjulpet flere end 200 ledere fra private virksomheder og offentlige områder. Udgangspunktet for disse forløb spænder vidt. Fælles for dem er, at de blevet bragt ud af deres fastlåste situationer, har skabt målbare personlige fremskridt og øget deres karrieremuligheder.

Mine forløb kan give:

 • En øget tro på dig selv
 • Fornyet energi og styrke
 • Mere bevidsthed om egne behov
 • Større personlig gennemslagskraft
 • At blive en bedre teamplayer
 • Et større følgeskab
 • Større forståelse for det politiske spil
 • Bedre ledelse af andre
 • Redskaber til konflikthåndtering
 • En stærkere evne til at forhandle
 • Hjælp til at ændre strategi og skifte retning

I mit dynamiske coachingforløb er der skabt et fortroligt rum, hvor fokus alene er på dig- og dine behov. Dit behov kan være at udvikle nye evner af dit lederskab. Det kan også være du har brug for strategisk ledelsessparring. Målet er at styrke dig og dine muligheder for at skabe personlig succes. Forløbet kan suppleres med psykologiske analyseredskaber og øvelser, der kan hjælpe dig- og understøtte din personlige udvikling.

Claus har stærke evner til at lytte - også mellem linjerne, sætte sig i andres sted men samtidig bidrage med både klarhed, retning og indsigt.

Carsten Hansen

Salgsdirektør, Canon Danmark

Mit vendepunkt - din inspiration Min personlige historie

Velkommen til mit liv, hvor jeg er stolt af at hjælpe så mange ledere med at lykkes.

Siden 2014 har jeg arbejdet som coach og headhunter.

I årene forinden var jeg topleder i mediebranchen. Jeg beskæftigede mig med andet at organisere, rationalisere og transformere forretningsområder i den økonomisk pressede mediebranche. En rolle, jeg blev yderst kompetent til, men som jeg også forlod, da det ikke gav mig det, som jeg søgte i mit arbejdsliv…

Jeg drømte om at skifte mit stressede arbejdsliv ud med en tilværelse som konsulent. Tænk hvis jeg kunne anvende mine erfaringer og få muligheden for at hjælpe andre ledere?

Læs mere om hvad der skabte mit momentum for ny udvikling…

Ich bin mensch

Mit store vendepunkt var i 2012. Her blev jeg inviteret til den græske ø, Mount Athos. Her boede jeg sammen med katolske munke i et ellers lukket samfund. Mødet med munkenes forenklede tilværelse og deres store tilstedeværelse i nuet lærte mig flere ting. Opholdet gav mig styrken til at forfølge mit livsmål.

Jeg lærte, at hverken lykken eller roen er noget, som man får fra andre. Den skaber du i dig selv – og kun i dig selv! At døren til ny udvikling åbnes indefra.

Nu arbejder jeg for at hjælpe andre ledere med at finde vej- og mening i de professionelle roller, som vi udfylder. Jeg kan hjælpe dig med at lykkes med det, som du brænder for at realisere. For hver gang det lykkes, så vokser jeg som menneske.

Mød mig her og hør mere om hvordan mit livsmål, kan få stor betydning, også for dig

Kontakt Claus Lunde Lad os gribe nuet,
før muligheden er forpasset

Jeg vil meget gerne høre mere om, hvad du gerne vil have hjælp til. Du er velkommen til, at booke et telefonmøde med mig, skrive en mail eller ringe direkte.

Claus portrait