Executive Coaching

Har du behov for hjælp til at lykkes?

Læs mere her
Executive Coaching

Har du behov for hjælp til at lykkes?

Du har givetvis allerede skabt god succes som leder. Alle ved at det er en kraftpræstation at nå til tops og skabe sig en god lederkarriere. Vejen dertil kan være ganske ubarmhjertig. Indimellem mister man orienteringen og mangler hjælp til at finde en ny vej frem.

Flere af de ledere, vi møder, oplever ensomheden. De oplever også, at selvom vi taler meget om at tilslutte os hinanden i ledergrupperne, så er det måske de færreste som har tiltro til hinanden, fordi konkurrencen er så høj.

Vores refleksion er, om det er vores strategiske mindset, der overskygger de følelser som vi agerer ud fra? For vi erfarer, det at italesætte det følelsesmæssige vækker ubehag hos mange, hvilket gør at vi sjældent taler om elefanten i rummet. Elefanten som betegner, det der tynger os og ofte forhindrer os i at lykkes sammen.

Flere ledere oplever at de lever et liv i et hamsterhjul, hvor der er alt for lidt tid i døgnet. En hverdag, hvor der ikke er tid til at finde det tomrum, hvor nye tanker kan opstå.

Vi møder flere ledere, som erkender at tidspresset projiceres ud på deres medarbejdere og skaber unødig stress. Måske det skyldes, at presset på vækst og forandringer præger vores tidsbillede. Mange skifter stillinger som aldrig før. Kun de færreste træffer beslutningen selv. Frygten for at blive sat af holdet og ikke slå til, er ikke ukendt for de fleste.

...
...
Dit perspektiv – Dine overvejelser

”Livet forstås baglæns, men må leves forlæns.”

Således beskrev Søren Kierkegaard det, at man er nødt til at leve livet, mens det sker, og ikke kan planlægge det på forhånd, selvom det kunne være rart blot en gang imellem at kende slutningen.

Netop derfor er det godt at stoppe op og kigge indad, gøre status og række ud efter hjælp.

Det liv vi lever, skal være meningsfuldt. Den tid vi anvender på vores arbejde, skal give os mere end blot en høj løn og klækkelige goder. For hvis ikke vi mærker andet end tomheden, så kan det gyldne bur ikke gøre os lykkelige.

Dit liv – dit udbytte

Dynamisk coaching

Hvis du skulle gennemgå et coachingforløb, hos os, hvad ville du så gerne have ud af det?

Vi har hjulpet mere end 200 ledere fra private virksomheder og offentlige områder. Udgangspunktet for disse forløb spænder vidt. Fælles for dem, er de blevet bragt ud af deres fastlåste situationer og har skabt målbare personlige fremskridt.

  • Der er de som har sat sig ud over andres anerkendelse, står fast på deres beslutninger og siger fra.
  • De som har lært at tæmme deres store behov for selvkontrol.
  • De der er nu, kan mærke rummet, situationsfornemme og gennemskuer det politiske spil.
  • De som fik hjælp til at finde ekstra gear og efterfølgende blev forfremmet.
  • De som har lært at koble af og håndterer deres bekymringer.
  • De som har fundet ind til deres emotionelle sider og nu opnår følgeskabet.
  • De som har styrket deres personlige integritet og opnået mere gennemslagskraft.
  • Eller de som har gjort op med deres konfliktskyhed, én gang for alle.

Vi har skabt et fortroligt rum, hvor der er plads til at du kan få afløb for de frustrationer, som du måtte have. Her er der intet som er forkert at sige. Igennem forløbet anvender vi psykologiske analyseredskaber og praktiserer forskellige øvelser, som alene er til for at hjælpe dig og understøtte forløbet. Vi måler på de fremskridt, du opnår undervejs og skaber evidens for dit forløb.

...
MIT VENDEPUNKT - DIN INSPIRATION

Min personlige historie

Velkommen til mit liv, hvor jeg er stolt af at hjælpe så mange ledere med at lykkes.

Siden 2014 har jeg arbejdet som personlig coach og headhunter. I årene fra 2017-2020 har jeg som tidligere medejer af Green Andersen Erhvervspsykologi opbygget flere kompetencer til at arbejde med udvikling af ledere. Nu driver jeg min egen forretning, trives lykkeligt i mit eget selskab og samarbejder kun med gode kompetente mennesker som har jeg stor tiltro til.

Min baggrund rummer en lang udviklingsrejse, fra menig billedjournalist til topleder og strategisk rådgiver, suppleret med sideløbende uddannelser og erhvervscoaching undervejs.

Som billedjournalist var mit fokus altid på mennesket i centrum for de begivenheder jeg skildrede fra verdens brændpunkter. Det var det også i min rolle som topleder, hvor jeg beskæftigede jeg mig med at rationalisere, transformere og innovere forretningsområder i en økonomisk presset mediebranche. En rolle, jeg blev yderst kompetent til, men som ikke gav mig det jeg søgte i mit arbejdsliv…

ICH BIN MENSCH

Mit store vendepunkt i 2012, som gav mig styrken til at forfølge mit livsmål, blev en invitation til den græske ø, Mount Athos. Her boede jeg sammen med katolske munke. Mødet med en meget forenklet tilværelse, hvor bevidstheden er høj, hvor man er til stede i nuet og kan mærke sig selv, lærte mig flere ting.

Nu indså jeg, hvad rationalisering kan gøre ved mennesker og hvad stress kan have af konsekvenser for os. Jeg lærte, at hverken lykken eller roen er noget man får fra andre. Den skaber du i dig selv – og kun i dig selv! At døren til udvikling åbnes indefra.

Hvis du oplever et behov for at arbejde med dig selv, hvad skal der så til for at du rækker hånden frem og beder om hjælp?

Mød mig her og hør mere om hvorfor mit livsmål, kan få stor betydning, også for dig

Kontakt os

Grib nuet og lad os sammen skabe dit momentum

Så hvis du har tiltro til at jeg kan hjælpe dig, er du altid velkommen til helt uforpligtende at kontakte mig direkte telefonisk eller skrive fortroligt på mail. Hav en dejlig dag.