Vores løfte

Hos GA Executive Search lover vi
at skabe værdifulde relationer, hver gang.

Hvordan tør vi det? Fordi de værdifulde relationer skaber god mening, for os. Vi lytter intenst og nysgerrigt til, hvilke ledelsesmæssige udfordringer din virksomhed eller afdeling egentlig står over for.

Vores Refleksion

01

Agil ledelse

Det har aldrig været vigtigere at kunne agere agilt end nu, hvor verden skifter karakter hen over natten. Som leder er derfor dit ansvar at skabe det nødvendige overblik, inddrage de vigtigste kompetencer og træffe de rigtige beslutninger – og stå ved dem. Her hjælper vi med både at afdække de konkrete ledelsesmæssige udfordringer, definere de bærende værdier og kompetencer, der skal til for at løse udfordringerne og endeligt at træne den enkelte leder i at udleve disse principper i hverdagen.

02

Bemanding i ledelsen

At kunne navigere i det postmoderne samfund medfører ofte behov for at tilføre nye kræfter til ledelsen. Her hjælper vi med at fastlægge hvilke kompetencer, erfaringer og personlige værdier, der skal til for at skabe en optimal ledelse. Vi hjælper også både den nye leder med at få en succesfuld start og den eksisterende ledelse med at udnytte de tilførte ressourcer optimalt.

Vejen til succes

Sammen udfordrer og udvikler vi
den ramme, som den kommende leder skal udfylde.

Diskretion, fortrolighed, ordentlighed og en god dosis ukuelighed er beskrivende for vores adfærd - og vigtige ingredienser til den succes, som vi skaber i det tillidsfulde og nære samarbejde med dig. Derfor tør vi love, at vi altid finder de bedste lederkandidater og vi giver ikke op, før de er godt i gang med at vise deres værd. Det synes vi, giver god mening, for alle parter.

Sådan finder vi de bedste talenter

Vi analyserer og udfordrer din virksomhedsstrategi med kulturen i centrum, og skaber klarhed omkring jeres reelle behov.

Vi finder de ledertalenter, der kan matche de skitserede behov, men er altid ærlige omkring eventuelle udfordringer i forhold til personlige- og/ eller faglige udviklingstemaer. Sammen med kandidaten tilrettelægger vi et udviklingsprogram, der gør den potentielle leder klar til at løfte opgaven. Læs mere om Leadership her

Vi er optagede af at kunne gøre en målbar og udviklingsmæssig forskel for din virksomhed. Derfor betragter vi selv ethvert samarbejde som en værdifuld relation, som skal dyrkes og plejes. Især når det handler om at tiltrække de mest talentfulde medarbejdere til ledelses- eller specialiststillinger, hvor hele grundlaget således skal tilpasse sig de nytilkomne kompetencer.

”Claus har en meget værdifuld evne til at se det store puslespil og forme de enkelte brikker, så det hele giver mening.”

Direktør i stor dansk virksomhed
Vores kompetencerområder

Vi har gennem årene opbygget en solid og værdifuld viden, erfaring og indsigt, indenfor

I tillæg hertil leverer vi både executive search og strategisk sparring på tværs af flere brancher, hvor vores alsidige ledelsesmæssige indsigt hjælper os med at løse de udfordringer, som vi møder.

Vores absolutte styrke er, at vi aldrig tager noget for givet og motiveres af at blive sat ud på dybt vand. Her opbygger vi hurtigt den nødvendige indsigt og etablerer det netværk, som leder os hen til de mest kvalificerede lederkandidater.

Hos os får du en værdifuld relation, hver gang.

Sundhedssektoren / medicinalindustrien
Konstruktion, infrastruktur og energisektoren
Den finansielle sektor
IT / Digital transformation
Kommunikations- og medieindustrien

”Han giver et klart billede af afdelingens behov og hvad jobbet indebærer. -Det er meget trygt.”

Nyudnævnt chef

Hvilke metoder anvender vi?

Når vi løser opgaver, er vi meget grundige og vi baserer vores research på dybdegående strategiske og journalistiske analysemetoder. Vi har et tæt samarbejde med flere forskellige researchere, som tilsammen har en bred forretningsviden og brancheerfaring samt et imponerende netværk, dog primært på det nordiske marked.

Vores overordnede kompetence- og indsigtsområde er executive search omfattet af individuel og team vurdering samt kvalificering af kandidater til ledende stillinger.

Claus Lunde, Ledende Partner

Når vi vurderer og kvalificerer kandidaterne, anvender vi et gennemtestet personlighedstest system, som er mere avanceret end de fleste på markedet. Denne test tager højde for hvorledes vores personligheder ændres i forhold til de personlige påvirkninger som det postmoderne samfund skaber for individet. Derfor vurderer vi altid kandidaterne ud fra flere perspektiver i forhold til konteksten af stillingen, herunder de skitserede ansvarsområder og den konkrete udviklingsopgave.

Personlighedstesten sammenholdes med kandidatens personlige udviklings- og problemløsnings-strategi, personlige styrker og ressourcer, udviklingstemaer samt indtil flere forskellige lederroller. I forhold til ledende salgsprofiler er der ligeledes indtil flere forskellige perspektiver i kombination. Det leder os frem til de mest egnede kandidater, som vi bringer tæt på vores kunder. Hver gang!

Vi står på mål for at skabe en værdifuld relation, hver gang

MANGE GØR SOM DE PLEJER - DET GØR VI IKKE.

For vi finder hele tiden på nye løsninger, som kan imødekomme de udfordringer, vi møder. Prøv os derfor gerne af. Sammen udvikler vi de nye udviklende og afklarende løsninger, der skaber en målbar værdi for alle parter.

HVAD KAN VI TILBYDE AF LØSNINGER FOR JERES VIRKSOMHED?

For os starter det gode samarbejde altid med en personlig udviklende dialog. Det er her, vi er behjælpelige med at vurdere det konkrete behov, reflektere over mulighederne og i sidste ende præsentere den rigtige- og værdiskabende løsning for vores kunder.

Kontakt os

Vi står på mål for at skabe
en værdifuld relation, hver gang, også for dig.

Så hvis du ønsker at vide mere om, hvad vi kan gøre for dig eller melde dig som kandidat til en stilling, er du altid velkommen til helt uforpligtende at kontakte ledende Partner Claus Lunde direkte telefon eller skrive fortroligt på mail

...
+45 4043 8500 cl@green-andersen.dk
Vi tilbyder også andre

Strategiske tilbud og løsninger