Executive searching - strategisk headhunting

Din tomme stol skaber ingen gode resultater

Sammen med nogle af markedets fremmeste researchere, hjælper vi dig og din organisation med en strategisk søgning i markedet. Vi finder og tiltrækker den rette leder, eller specialist, der kan udfylde den tomme plads, mens mulighederne er til stede.

Vi havde et tillidsfuldt samarbejde, som jeg satte stor pris på. Alt foregik professionelt, og dertil blev tilføjet dyb forståelse for mennesker og organisationer.

Anders Krab-Johansen

Koncernchef og udgiver, Berlingske Media

Claus har en meget værdifuld evne til at se det store puslespil og forme de enkelte brikker så det hele giver mening. Så finder han de helt rigtige ledere, som vi ikke selv kan tiltrække til vores virksomhed.

Vagn Bach

CEO for 3000 ansatte

Var der ingen kvalificerede ansøgere?

Lad os fjerne den forhindring, som står i vejen for at du når dit mål. Der kan være mange årsager til at din seneste annonceret stilling ikke blev besat. Måske du slet ikke har opslået stillingen. Du har formentlig allerede trukket på dit netværk, uden resultat. Måske du har behov for en mere diskret og fortrolig search proces. Den kan vi hjælpe dig med.

Vi har en resultatopfyldelse på 98% af de opgaver vi er sat til at løse for vores kunder. Vores grundige metoder skaber gode resultater og vi er ofte nået sikkert i mål med de opgaver, andre ikke er lykkedes med.

Vi kan tiltrække de kandidater, din organisation ikke selv kan.

Claus motiverede mig til at tage et karrierespring, som jeg ellers angiveligt ikke havde taget

Birgitte Schousboe

Cheflæge, Anæstesiologisk afdeling, 400 ansatte, NSR Sygehuse

Hvorfor anvende os som rekrutteringspartner?
01

Den klassiske "induktive" selektionsproces

Vi er kendt for at vores grundige tilgang skaber resultater for vores kunder.

Her annoncerer vi ikke blot en stilling, ringer rundt til et par relationer i markedet eller laver en simpel LinkedIn søgning. Det er hvad vi omtaler som den klassiske ”induktive” selektionsproces. Den betragter vi som en ”oppe fra og ned” og mere generel proces. Ofte en proces hvor man måske kun kradser lidt i overfladen, men ikke afsøger hele markedet.

02

Vores "deduktive" Executive Search proces

Vi har mange gange løst de opgaver, som andre ikke er lykkes med. Vi går nemlig mere end et spadestik dybere, når vi skaber overblik gennem en grundig ”nede fra og op” proces. Her afdækker vi, på diskret vis, hele kandidatmarkedet. Vi søger inde i de virksomheder, hvor det er relevant at finde oplagte kandidater. Kandidater som matcher de profiler, du har bedt os om at finde.

Med vores metode og indsigt, hjælper vi dig med at lykkes.

...
UNDGÅ FEJLANSÆTTELSER MED EN HØJ FAGLIG & SIKKER VURDERING Hvordan sikres du den mest præcise og sikre ansættelsesvurdering?

Når vi formidler en grundig og faglig høj personvurdering, er det for alt i verden at undgå en fejlansættelse. Som oftest, er persontest og assessment omfattet af vores proces. Og med det tilbyder jeg dig også en højere ansættelsesgaranti.

Læs eventuelt mere på assessment siden

Indimellem oplever vi, at vores kunder selv ønsker at gennemføre en ansættelsesvurdering af de kandidater, som vi præsenterer dem for. I det tilfælde bidrager vi alene med at gennemføre vores grundige og resultatskabende søgning i markedet.

I et professionelt samarbejde med dig og din HR-afdeling, sikrer vi altid en fortrolig overlevering. Vi formidler kontakt til nøglekandidater, som har givet deres samtykke, til at deltage i ansættelsesprocessen.

Vi tilbyder dig, som kunde, at gennemføre et grundigt baggrundstjek af udvalgte kandidater. I særlige tilfælde kan dette baggrundstjek udvides, hvor vi har skabt gode erfaringer i samarbejdet med en højt specialiseret privat efterretnings-, analyse- og sikkerhedsvirksomhed.

Med denne løsning bistår vi dig og din virksomhed med at identificere, forebygge og imødegå sikkerhedsmæssige trusler og risici, der har betydning for jeres værdier, aktiviteter og medarbejdere.

LANGVARIG- & SUCCESFULD ONBOARDING Sådan skaber du en god start for din nyansatte leder

Med Den Gode Start skaber du fundamentet for et langvarigt godt samarbejde med din nyansatte leder.

Det er min erfaring at de ubevidste fejl, nyansatte ledere begår i de første 100 dage, ofte ender med en udskiftning igen inden året er omme. Enten fordi de ikke er kvalificeret til stillingen. Eller fordi du kun fik potteplanten med over, uden sine rødder. Med forløbet, Den Gode Start, hjælpes din leder godt ind i din virksomhed. Lederen mister ikke momentum for ny udvikling.

Du opnår nye resultater fra start.

...
...
High performance team udvikling Grib momentum for hele lederteamet

Jeg tilbyder dig det teamforløb, som skaber ny udvikling for hele teamet. En udvikling som sikrer et tillidsfuldt teamsamarbejde, hvor alle ror i den samme retning.

Den dynamik der ændres når et nyt medlem kommer til i teamet, skaber altid en forandring. Heldigvis oftest til det bedre. Men vi ved alle, at det lige så ofte er en ”game changer”, som ikke altid falder til organisationens fordel. Der kan jo være mere end én årsag til at en leder er udskiftet eller har forladt teamet.

Med dette værdiskabende teamforløb sikres du, at dit team har en fælles forståelse, for den fælles opgave. At din organisation opnår fremdrift på flere niveauer. At dit team skaber fælles resultater, som I alle kan være stolte af.

For det er jeg personligt, hver gang det lykkes.

Claus har en anden tilgang til ledelsesrekruttering med fokus på personens tilpasningsperspektiv - og lidt mindre på faglige kvalifikationer. Her synes jeg, Claus er unik i det marked.

Jan Martin Smith

CTO, Skatteministeriet

Kontakt Claus Lunde Lad os gribe nuet,
før muligheden er forpasset

Jeg vil meget gerne høre mere om, hvad du gerne vil have hjælp til. Du er velkommen til, at booke et telefonmøde med mig, skrive en mail eller ringe direkte.

Claus portrait