Leadership Council & Development

Vil du tilbyde dine kommende leder den mest succesfulde start i din virksomhed?

Vi leverer et gennemprøvet lederudviklingsforløb,
som sikrer langsigtet succes fra første dag.

Lær mere om den gode start
Den gode start

Vi leverer et gennemprøvet lederudviklingsforløb, som sikrer langsigtet succes fra første dag.

Vi sikrer din virksomhed det bedste grundlag for, at jeres nyansatte leder får den optimale start i sin nye stilling. Det gør vi gennem et struktureret kvalificerings- og implementeringsforløb de første 100 dage i den nye lederstilling – med mulighed for at forlænge.

Indledningsvist i onboarding programmet udarbejder lederen sin personlige mission efterfulgt af en strategisk handlingsplan. I tillæg hertil tilbyder vi lederen og virksomheden et mentorforløb, hvor vi understøtter begge parter med at få indfriet de strategiske forventninger. Det er, hvad vi kalder for den gode start på et nyt lederskab.

Jeg tror på, at de har fat i nogle af fremtidens løsninger omkring rekruttering og udvikling af ledere.

Direktør i stor danskejet virksomhed
...
Intro

Vi hjælper kandidaten
hele vejen i mål

Vi står på mål for at skabe en endnu højere bevidsthed om, hvad der skal til for at sikre en succesfuld start, for alle parter. Vi etablerer nogle trygge rammer med et stærkt samarbejde om, hvilke kompetencer, erfaringer og værdier, som den nye leder skal bringe i spil – og hvordan den eksisterende ledelse kan udnytte disse optimalt.

Som executive search bureau fokuserer vi derfor ikke alene på at finde den bedst egnede kandidat, men også på at udvikle og facilitere et skræddersyet lederudviklingsforløb, som betyder, at vi tør garantere en succesfuld start på samarbejdet.

Onboarding forløbet kan også tilrettelægges for flere ledere, ligesom det kan tage højde for en vurdering i forhold til det samlede team som lederen skal indgå i.

Kontakt os

Vi står på mål for at skabe
en værdifuld relation, hver gang, også for dig.

Så hvis du ønsker at vide mere om, hvad vi kan gøre for dig eller melde dig som kandidat til en stilling, er du altid velkommen til helt uforpligtende at kontakte ledende Partner Claus Lunde direkte telefon eller skrive fortroligt på mail

...
+45 4043 8500 cl@green-andersen.dk
Vi tilbyder

Strategiske tilbud og løsninger