Leadership Development

Er der forhindringer i vejen for at din leder lykkes?
Jeg hjælper dig med at gribe momentum for ny udvikling, før muligheden er forpasset

Med en bred forretningsmæssig indsigt og viden, coacher jeg dig og dine ledere i den retning, der giver succes med den ønskede fremdrift. Jeg tilbyder dig værdiskabende løsninger som, sikrer at du skaber en positiv fremtidig fortælling. Der kan være flere anledninger til, at vi to kan få glæde af et samarbejde

DEN INTERNE LEDERFORFREMMELSE

Du har til hensigt, at forfremme en af dine bedste ledere. Men du har en fornemmelse af at lederen mangler lidt for fuldt ud, at kunne udfolde sit potentiale.

Lad mig sikre dig og din leder, en succesfuld oprykning. Med en grundig lederanalyse viser det sig hvor lederen kan have personlige- og kompetencemæssige udviklingsbehov. Med coaching afklarer vi hvad der skal til for, at skabe en succesfuld oprykning. Jeg supplerer med udviklingsværktøjer i et individuelt forløb, hvor din leder klædes på til opgaven.

Du opnår en vellykket forfremmelse.

DEN ANALYTISKE INTROVERTE LEDER

Du finder det udfordrende, at din leder ikke træder mere i karakter og tager lederskabet til sig. Din leder er mere introvert og emotionelt lukket. Du ved, at det skaber forhindringer for lederens evne til at skabe følgeskab.

Jeg tilbyder din leder et forløb, hvor lederen opnår mere personlig gennemslagskraft ved at fremstå mere tydelig.

I forløbet vil lederen blive mere bevidst om værdien ved- og få hjælp til at være mere åben og lede mere autentisk. Det sker når lederen giver mere af sig selv.

Du opnår at din leder motiveres til at udfolde sit fulde potentiale.

DEN STRESSEDE LEDER

Du har en leder i din direktionsgruppe, som på det seneste er blevet mere fjern og afvigende. Lederen fejler og bliver lettere irriteret.

Vil du give din leder en ekstra chance eller vil du gennemføre en udskiftning med alt hver der til følger?

Jeg hjælper dig og din leder, før muligheden er forpasset. Med coaching sikrer jeg klarhed og ny tilslutning for din leder. Undgår at din leder går ned med stress, som kan have betydelige konsekvenser for din organisations fremdrift.

Du opnår at din leder hurtigt kommer tilbage på sporet igen. Klar til nye opgaver.

Havde fornøjelsen af at have Claus tilknyttet som coach i mit første lederjob. Det var en kæmpe gave, som affødte personlig og professionel udvikling, der gav mig midler til at navigere i et nyt og til tider stressende arbejdsmiljø og rolle. En kæmpe anbefaling herfra!!

Christopher Elgaard Jensen

Director, Colliers International

Jeg kan på det varmeste anbefale Claus Lunde til alle, der ønsker selv at udvikle sig som leder, eller som har andre ledere, der har brug for coaching i personlig ledelsesstil.

Birgitte Schousboe

Ledende overlæge Anæstesiologisk afdeling, 400 ansatte, NSR Sygehuse

Efter 12 måneder, har Claus Lunde forstået at åbne for uudnyttede ressourcer og dermed sat et tydeligt fingeraftryk på min fortsatte karriere.

Jakob Helding Rasmussen

Senior VP, Fresenius Kabi Global Healthcare

High performance team programme

Leder dit team, tillidsfuldt, i den samme fælles retning?

Jeg står på mål for at skabe en endnu højere bevidsthed om, hvad der skal til for at sikre et succesfuldt samarbejde, også for dit lederteam. Det er nemlig min erfaring at det ofte ikke alene er én leder som har et særligt behov uden at teamet kan have en andel i dette. Derfor kan det være ganske formålsnyttigt at involvere hele teamet for at sikre én fælles retning og fælles forståelse, ikke mindst.

Kontakt Claus Lunde Lad os gribe nuet,
før muligheden er forpasset

Jeg vil meget gerne høre mere om, hvad du gerne vil have hjælp til. Du er velkommen til, at booke et telefonmøde med mig, skrive en mail eller ringe direkte.

Claus portrait