Om os

GA Executive Search

Vi udspringer af Green Andersen Erhvervspsykologi som i mere end 20 år har leveret konsulentydelser indenfor organisationspsykologi, erhvervscoaching, ledelses- og teamudvikling.

GA Executive Search sikrer en optimal sammensætning af ledelsen og træning af hver enkelt leder til at kunne håndtere morgendagens udfordringer, hver dag.

GA Executive Search

Storyline

I 2017 udviklede Green Andersen sammen med ledende partner Claus Lunde, konsulentydelser indenfor executive search. Ambitionen var at tilbyde et nyt og anderledes produkt til markedet. Et produkt hvor alle faser af processen involverer metoder, baseret på teorier som adskiller sig fra markedets ydelser. I tæt samarbejde med erhvervspsykologer, leverer vi værdiskabende ydelser til vores kunder. Indtil nu har vi modtaget en overvældende respons hvor vi arbejder på at forbedre os hele tiden og tilpasse os markedets hastige forandringer med nye behov.

I 2019 har GA Executive Search udvidet forretningen med optagelsen af 2 nye partnere. Nu tilbyder vi også ydelser som kan styrke virksomheders tiltrækningsevne efter nyt talent. Her udarbejder vi en branding analyse, som sikrer din virksomhed en bedre sammenhæng mellem det relationelle i forhold til medarbejderne eller kunderne i markedet.

Mål & Værdier

Disse syv værdier vil du opleve i alle facetter af vores samarbejde – fordi vi efterlever dem i alt, hvad vi gør. Derfor er en gensidig værdiafklaring også vigtig, før vi bringer to parter sammen.

1. Oprigtige

Hvor du altid vil opleve en ægte interesse, når du mødes med os.

5. Udviklende

Når vi matcher strategier og profiler, og sammensætter nye ledelsesteams.

2. Grundige

Med vores analytiske og altid præcise strategiske vurderinger.

6. Diskrete

I forhold til den gensidige fortrolighed, som vi skaber imellem os.

3. Troværdige

Når vi står på mål for, at vores transparente og gennemprøvede processer skaber værdi for dig.

7. Ordentlige

I alt hvad vi gør, ikke mindst i vores forsvarlige håndtering af data.

4. Dynamiske

Med en smittende energi, som skabes imellem os.

Hvordan skaber vi mest værdi?

Vores mål er altid at finde den bedste leder eller erfarne specialist til den pågældende udfordring. Måske to, hvis det giver mening.

Vi forbereder os

Vi er grundige og diskrete i vores måde at arbejde på. Vi allokerer altid de nødvendige ressourcer, forretningsindsigter og kompetencer til alle kunder med særlige behov for assistance indenfor search-, vurderings- og kvalificeringsområdet. Det være sig til afdækning af markedet for lederprofiler med helt specielle kompetencer eller til vurdering, udvikling og kvalificering af ledere eller hele teams.

Vi bygger bro

Vi ser os selv som formidlere og et nødvendigt binde- og forhandlingsled, når virksomheder skal avancere på det ledelsesmæssige niveau. Derfor lægger vi også stor vægt på den nære, personlige, udviklende og vedvarende dialog med vores kunder undervejs i forløbet. Det er nemlig virksomhedens udfordringer og mål, der er i centrum, når vi skræddersyr vores konsulentydelser.

Vi åbner døre

Vi skaber personlig og professionel udvikling ud fra ideen om, at døren til forandring åbnes indefra. Ethvert jobskifte er en transitionsproces, som stiller store krav til omstilling og den rette modning for den enkelte.

Vi går nye veje

Vores mål er konstant at finde nye veje til de bedste lederprofiler og at lede der, hvor de andre ikke leder. Jo, vi benytter os også ind imellem de gængse jobdatabaser, men primært bruger vi vores solide erfaring indenfor dybdegående analyse og research i kombination med mange års ledelses- og konsulenterfaring, til altid at finde frem til de mest kvalificerede lederprofiler for vores kunder.

Vi sikrer fastholdelse

Med vores gennemprøvede implementeringsforløb, som sikrer nyansatte ledere den mest optimale start i din virksomhed.

Vi øger tiltrækningskraften

Her understøtter vi virksomheden med at styrke det relationelle og omsætter virksomhedens værdier til konkrete resultater for såvel medarbejdere som kunder.

Vi skaber momentum

Når vi leder din virksomhed igennem nødvendige forandringsprocesser og rådgiver jer til at lede på forkant med fremtiden.

Du er velkommen til at prøve os af

Lad os mødes og tage en snak om, hvilke udfordringer du eller din virksomhed står over for. Vi garanterer, at du går opløftet herfra.

GA Executive Search

Medarbejderne

Claus Lunde

Claus Lunde

Ledende Partner, Ejer
Peter Munch

Peter Munch A.

Partner
Jacob Gylling Mahler

Jacob G. Mahler

Partner