Team Assess- & Development

Leverer dit lederteam
forventede resultater?

Vi hjælper jer med at skabe fremtidens lederlandskab.

Læs mere

Sådan gør vi din ledelse fremtids klar

Vores gennemtestede metoder indenfor arbejdet med hele lederteams gør din virksomhed klar til at møde fremtidens udfordringer.

Vi vurderer den ledelsesmæssige kapacitet i din virksomhed og skaber en højere bevidsthed om- og selvindsigt i, hvilke kompetencer, der er påkrævet for at navigere optimalt i det postmoderne individuelle samfund. Det er hvad vi omtaler som agil ledelse - altid på forkant med udviklingen.

Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world; - indeed, it's the only thing that ever has

Margaret Mead
Ledelse af team

På forkant med udviklingen

Vi sikrer, at alle ledere er både forandrings- og forankringsparate. Det betyder, at de tør gå forrest, involverer relevante parter i vigtige beslutninger og opgaver.

Vi identificerer

Vi identificerer, hvad der driver den enkelte i teamet såvel på det ubevidste, som uformelle plan. Her gennemfører vi en værdi- og principafklaringsanalyse, hvor vi tester hver leders evne til både at løse komplekse problemstillinger og at forme og følge en klar udviklingsstrategi. Med denne analyse viser det sig om teamet komplimenterer hinanden tilstrækkeligt.

Vi bidrager med konkrete bud

Vi bidrager med konkrete bud på løsninger som sikrer, at lederteamet suppleres med de nødvendige profiler eller bidrager med løsninger til lederudvikling af eksisterende teammedlemmer. Det kan være også lederprofiler, som allerede er ansat i virksomheden, som kan bringes i spil. Hvis ikke så finder vi dem i markedet.

Vi hjælper dig med at sammensætte den helt rigtige ledelse – og klæde hver enkelt leder på til at håndtere de udfordringer, som end måtte dukke op.Læs mere her om vores andre ydelser


Kontakt os

Vi står på mål for at skabe
stærke værdifulde relationer, hver gang, også for dit team

Hvis du ønsker at vide mere om, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed, er du altid velkommen til helt uforpligtende at kontakte ledende partner Claus Lunde direkte telefon eller skrive fortroligt på mail.

Vi tilbyder

Strategiske tilbud og løsninger